Prosba o šíření inzerátu + připomínka prezentace šablon webů

14. června 2021

Milé sestry a bratři,

posíláme vám 2 informace z mediálního oddělení.

První je prosba o šíření inzerátu na místo grantového specialisty/grantové specialistky na ÚCK. V současné době stavíme nově oddělení, které bude řešit fundraising povšechného sboru. Protože se jedná o širokou agendu, hledáme v tuto chvíli člověka na plný úvazek, který bude mít na starosti získávání grantů, jejich administraci, propojení grantových systémů tak, abychom o všech obdržených i přidělených grantech vzájemně věděli (DARP, Kulatý stůl ad.) a také bude mít na starosti pomoc sborům s vyhledáváním grantů a ideálně jim v omezeném rozsahu být nablízku i pro jejich psaní a konzultování. Firemní fundraising bude nejspíš řešit jiná osoba, protože pro tento typ práce jsou zapotřebí jiné zkušenosti, schopnosti a ukazuje se jako složité pojmout celý fundraising v jedné osobě.

Víme, že práce je v Praze a tak se může zdát, že pro vzdálenější sbory není relevantní. Přesto prosíme – máte-li v blízkosti či víte-li o někom, kdo by tuto práci rád dělal, neváhejte jej/ji odkázat na tento inzerát.

V případě jakýchkoliv dotazů k místu je možné se na mě kdykoliv obrátit telefonicky či e-mailem.

Inzerát je zatím platný do 20. 6., nicméně pozici obsadit chceme, a proto jej v případě nedostatku zájemců prodloužíme.

Druhou prosbou, či spíše připomínkou, je středeční prezentace možných webových řešení pro sbory, jak jste k ní byli pozváni v e-mailu dne 28. 5. Týká se zvláště sborů, které web nemají, pro ně opravdu snadné řešení nalezneme stoprocentně.
Jen připomínám, že prezentace je pro všechny zájemce online dne 16. června od 19 hodin přes portál Zoom na adrese:

https://zoom.us/j/91522227173?pwd=TmtkZlNGRXFtQ0EzT2F3TXVFUXRrZz09
Meeting ID: 915 2222 7173
Passcode:

Zároveň jsme velmi rádi, že v řadě sborů dochází i v době rozvolňování k pokračování vysílání přenosů bohoslužeb. V dohledné době se pokusíme zmapovat, jaké jsou vaše plány ve sborech, abychom informace o online vysílání mohli utřídit a dále nabízet.

Přeji vám všem pěkný den,

Martin Balcar
PR a komunikace