Pozvánka na Sjezd mládeže - prosba o pomoc s propagací

26. srpna 2021

Milé sestry, milí bratři ve farních sborech,

rádi bychom vám připomněli letošní Sjezd (nejen) evangelické mládeže, který proběhne v termínu 24. – 26. září 2021 v krásném městě Táboře.

Letošní téma sjezdu zní: (Ne)přátel se nelekejme, na množství nehleďme.
Celý sjezd by se měl nést v duchu společenství a historického odkazu místa konání.
Chceme se ale zaměřit i na současnost a na to, co pro nás tohle poselství minulosti znamená dnes.
Tématem se také symbolicky připojujeme k celocírkevnímu tématu roku, kterým je Společenství.

Situace je ovšem pro nás tentokrát složitější a z organizačních důvodů by nám velice pomohla včasná registrace účastníků.
(kvůli pronájmům prostor, oslovení účinkujících, přípravám hygienických opatření apod.).

Příjemnou motivací pro registraci může být i sleva za včasné přihlášení (přihláška do 9. září a přijetí platby do 14. září 2021).
Prosíme, povzbuďte mladé lidi ve svých sborech a jejich přátele, případně všechny, o kterých tušíte, že by na sjezd rádi přijeli, aby se neváhali přihlásit.

Program sjezdu bude tentokrát trochu více zaměřen na mladší mládež (12-17 let) s tím, že i starší účastníci (18-99 let) si zajisté bez problému najdou své favority v programu.  Celý program bude, stejně jako v minulých letech, velmi rozmanitý. Účastníci se mohou těšit na koncerty, divadlo, přednášky, workshopy a dílny, ale i duchovní programy, ranní chvály a modlitby Taizé.

Nebude chybět ani doprovodný program v podobě sportů, kaváren, čajovny, Prostoru ticha a mnohého dalšího.

Budeme rádi, když toto oznámení zařadíte do nedělních ohlášek (29. srpna i 5. září 2021) a věnujete mu dostatečný prostor

na sborových webech a nástěnkách i na sociálních sítích. Zároveň můžete vytisknout a rozdat plakát nebo leták ke sjezdu, který posíláme v příloze.

V současné době neočekáváme, že by koronavirus konání akce narušil. Nemůžeme však zcela vyloučit, že takové opatření bude vydáno.
V takovém případě bychom vás informovali o dalším vývoji.

Věříme, že letošní ročník nic nepřekazí a společně strávíme příjemný víkend. Těšíme se, že se i tentokrát sejdeme v hojném počtu. Tak tedy na viděnou v Táboře!           

Přihlašování a další informace můžete najít na www.sjezd2021.cz

Předem mnohokrát děkujeme za spolupráci,

za Ústřední církevní kancelář zdraví

Alena Podrazilová
vedoucí oddělení mládeže

Plakát
Leták
Průvodní dopis